Centrum voor
Traumaverwerking en
Psychotherapie

 
       
       
 

 

Team

Stef ANTHONI: licentiaat in de psychologie, licentiaat in de familiale- en seksuologische wetenschappen. Voortgezette opleiding in  partnerrelatietherapie, systeem- en gezinstherapie, hypnotherapie en EMDR.

Filip BALLY: licentiaat in de psychologie, opleiding in de cognitieve gedragstherapie. Erkend psycholoog en psychotherapeut voor kinderen, jongeren en volwassenen. Gespecialiseerd in angsten, psychosomatische klachten, stressklachten, fobieŽn, opvoedings- en ontwikkelingsproblematieken en schoolverwante problemen. Voortgezette opleiding EMDR.
Veerle GARTNER: licentiaat in de psychologie, gedragstherapeute (VVGT), geregistreerde klinisch psychotherapeute (NIP en NVP), individuele en groepspsychotherapie (assertiviteit), relatietherapie en EMDR.
Joost POLLET: psychiater psychotherapeut. Psychoanalyticus (Belgische School voor Psychoanalyse). Supervisor VHYP (Vlaamse wetenschappelijke Hypnose Vereniging).
Lieve Coppens: licentiaat in de pedagogische wetenschappen. Voortgezette opleiding in systeem - en gezinstherapie, hypnotherapie (VHYP), 'werken met dissociatieve stoornissen' (Instituut Psychotrauma Utrecht) en EMDR. Gespecialiseerd in traumabehandeling van (jong)volwassenen.
Guy Verwilt: Licentiaat psychologie. Voortgezette opleidingen in gedragstherapie, EMDR en hypnotherapie (VHYP: Vlaamse wetenschappelijk hypnosevereniging). Opleiding 'werken met dissociatieve stoornissen' bij E. Nyenhuis. Gespecialiseerd in werken met trauma en dissociatie, angsten en fobieÍn.

 

 

 
   

Copyright © 2007 by C.T.P  ∑  All Rights reserved  ∑  Contact