Centrum voor
Traumaverwerking en
Psychotherapie

 
       
       
 

 

Centrum voor Traumaverwerking en Psychotherapie (CTP)
Bisschopsstraat 57/59, 2060 Antwerpen


Contacten: 03/235 91 13       info@ctp-antwerpen.be       www.ctp-antwerpen.be

VACATURE

Het CTP is een multidisciplinaire praktijk (tweede lijn) in hartje Antwerpen waar volwassenen, jongeren en kinderen terecht kunnen voor therapie en begeleiding. Het CTP richt zich op een ruim scala van klachten en problemen, maar in het bijzonder op de behandeling van psychotrauma’s, individueel en/of in relatietherapie. Wij werken onder een vzw die in 1996 opgericht is. Meer informatie over ons kunt u terugvinden op de website.

Wij zoeken vanaf heden enkele psychologen/psychotherapeuten m/v en ook deeltijds een psychiater op zelfstandige basis om ons team te versterken.

Wij verwachten van de kandidaten:

Je bent een master/licentiaat in de klinische psychologie of klinische orthopedagogiek of je bent psychiater.

Je hebt één of meerdere erkende therapeutische opleiding(en) van minstens drie opleidingsjaren of je gaat binnenkort jouw opleiding afronden.

Je bent bereid om je voor een langere tijd te engageren (minimum 4 uur per week) en op termijn een (bestuurs)functie op te nemen in de vzw.

Meertaligheid voor therapie is een pluspunt.

Wat is ons aanbod?

Praktijkruimte en een ruime afzonderlijke wachtkamer: drie ingerichte gesprekskamers waarvan een met speelhoek en zandbak voor kindertherapieën

Uren en beschikbaarheid van de kamers voor overdag en ‘s avonds worden na onderling overleg overeengekomen.

Maandelijks teamoverleg en intervisie waarbij de psychiater ook aanwezig is

Naambekendheid bij veel verwijzers in Vlaanderen en een vaste instroom van cliënten

Indien jij aan dit profiel beantwoordt, verwachten wij dat je zo snel mogelijk reageert via ons e-mailadres info@ctp-antwerpen.be met een kort CV waarin je ook jouw verwachtingen vermeldt. We sluiten de aanwerving eind juni 2021.

We zullen na je reactie zo snel mogelijk contact met je opnemen voor een kennismakingsgesprek met twee van onze teamleden.

Hopelijk tot binnenkort
Het team van het CTP

 

 
   

Copyright © 2007 by C.T.P  ·  All Rights reserved  · Contact